Om oss

Läs på om det landet du ska besöka. Reseinformation, aktuella händelser och mycket mer som du har nytta av inför och under din utlandsresa. Pass och visumregler.

Utrikesassistansen har ett brett sortiment av information och tjänster för dig som ska resa. Läs på om det landet du ska besöka. Kontakta ambassaden för det landet du ska besöka för frågor om visumregler. Webbplatsen drivs av världsvana resenärer som anstränger sig för att ha koll på omvärlden.

I en del av vår vision vill vi att svenska resenärer ska få rätt information för att kunna resa säkert. En för oss intressant del i vårt arbete och som vi drar stora lärdomar av är att vi får vara med när svenska resenärer får möjligheter att se nya platser i världen. När vi reser till olika kulturer och platser får vi kunskap och erfarenheter och mer förståelse för våra medmänniskor.

Utrikesassistansen är i jämsides med våra medarbetares förkärlek för omvärlden i ständig utveckling för att kunna erbjuda resenärer en användarvänlig och informationsnyttig webbplats.

Hör gärna av dig till oss med tips på hur vi skulle kunna bli bättre så ska vi alltid försöka göra vårt bästa.

———————————————————

Utrikesassistansen drivs oberoende av privat näringsidkare. Tjänsterna som erbjuds mot en avgift drivs från näringsidkare Andreas Helge med p. nummer: 8711270432.

———————————————————

KONTAKTUPPGIFTER

E-post: kontakt@utrikesassistansen.se

Jourtelefon, bemannad vid akuta frågor:
070 – 481 81 84

Utrikesassistansens Villkor går att läsa här

Oxelvägen 36
138 31 Älta